Monday, September 26, 2011

kongsi 59 dan org RUMAH?

hey peeps!!

wah!
dh b'habuk lak blog aku nie..
sory2..lately nie cam bz skit lorh...huhuhu..
haaa..
bila dh lama x update,mesti macam2 bnda nk story kan..kan...hee..
dh macam MAMI JARUM lak..haha..

xpe2..nie bukan gosip liar..juz nk B'KONGSI ngn korang...

chup2!! dh terpesong lak yee...
Ok2..
b'balik pd post kali nie eaa...
post kali nie SIMPLE je taw..
rasanya bila korang tgk title pun sure dh bley agak kan..hahaha..
YUP2!!
kongsi 59 n org RUMAH masing2..hee..
hari makin hari berlalu..
ahli kongsi 59 makin menemui jodoh masing2..
aaaauuuuuuuuuwwwwww!!
bunyi pun cam menarik je..jom g TERJAH!! :)

meh sini aku kenalkan yg dulu n yg latest 1..lalalalala..KANTOI sume! heee..

pertama sekali.. (mesti korang dh bley agak..aku lewr) haha..


  
lan <3 feez


kedua ( nie senior couple dlm kongsi 59) hee..

aniq <3 fara

ketiga ( dua2 org UTARA nie..org kmpung aku weyh) hee..

roy <3 eila
keempat ( nie veteran nie..org lama2 bercinta) hoho..

dm <3 eyqa

 kelima ( antara pling baru nie..couple yg makan byk) hehe..

apis <3 sharon
keenam (haa..ini yg paling LATEST dlm umah aku.) haaha..
panjang <3 chacha
ketujuh (ini masih SINGLE..) =)

azri <3 ???
kelapan (ini masih SINGLE) =)
mie <3 ???
terakhir (yg comel nie ramai org nk..tp dia jual mahal..SINGLE lg! )  =)

.
syuk <3 ???
yeay!
complete semua ahli kongsi 59!
haa..mesti korang cakap yg aku asyik post bnda2 cmnie je kan? haha..
biar lah! aku suka! hoho..
hope korang suma dpat doakan kami yeee...
yg mane dh ada org RUMAH,doakan kami kekal hingga ke akhir hayat!
n yg mane SINGLE,kita sama2 doakan cepat bertemu jodoh ye...
amin...

*actlly post kali nie nk intro pasal PANJANG n CHACHA! haha..

CONGRATZ geng!


hope korang n kita sume berbahagia selalu ye...
bercinta 2 bercinta gak ye..

STUDY jgn lupaa naaaaa....hahahaha...

zaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!


=)

3 comments:

Share^Rough said...

thanks lan...hope bekekalan ar semua termasok aku skali....:) hope impian kite time alumni 59 nnt menjadi ar hehe~ kalo boleh aku nak tgk sme nie kekal yg mane da ade kekal...yg mane takde hope tak lame lagi ade lar ^^

eilaratu said...

hoho , semoga kita semua happy dengan mereka-2 yang tersygs .

PaeiPoi Lan said...

sama2 geng!
insyaAllah..
klu jodoh x ke mana..

=)